Presa de possesió de D. Daniel Juan Tortosa a la Parróquia de la Santíssima Creu de València

Por lmfadmin

Ahir dia 12 d’Octubre, dia de la festivitat del Pilar, tingué lloc l’Eucaristia de presa de possesió de D. Daniel Juan Tortosa a la Parròquia Santíssima Creu de València. La ceremònia es va celebrar a l’Esglèsia de la Santíssime Creu i sigué presidida pel Sr. D. Rafael Cerdá, Vicari Episcopal de la Vicaria 1.

D. Daniel va començar així el seu servici a la Parròquia de la Santíssima Creu, a una celebració on la participació va estar limitada per les vigents mesures COVID, que ocasionà que sols una representació del Consell Pastoral i de capellans de la nostra parròquia, poguera acompanyar-lo en esta celebració, en la que també participà la seua familia, amics, membres d’altres parròquies i per suposat una bona representació de la seua nova parròquia.

Preguem per que el Senyor l’ajude en el ministeri a la seua nova parròquia, que siga acollit amb generositat i demanem per a que l’evangeli ens continue guiant la nostra vida.